Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot430401.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Асен Великов: За два дни няма да върнем публиката – Sportove
Намери ни
To Top

Асен Великов: За два дни няма да върнем публиката

Пойнт гардът на Левски Асен Великов си пожела тимът да достигне до финала в турнира за Купата на България, независимо дали ще се изправи срещу ЦСКА в него.

Левски спечели четвъртфиналния си двубой срещу Берое с 85:78 и вече мисли за следващото препятствие в сряда от 18 часа – Черноморец, който по-рано днес елиминира носителя на трофея Рилски спортист с драма след продължения и резултат 82:78.

“Основната цел беше да победим и се радвам. Мачът утре ще е по-добър за нас и смятам, че утре срещу Черноморец ще покажем много по-добра игра.


Винаги казвам, че фаворитите са само на хартия, защото всеки идва, за да победи.

Турнирът е такъв, че всеки може да изненада всеки. Черноморец са в по-добра форма в момента от Рилски спортист. Ще играем мач за мач и знаем, че е трудно, но очакваме да победим и утре.

Днес очаквах даже по-малко хора, защото часовете са ранни, а денят е работен. Дано утре има все повече зрители и повече деца, защото залата е чудесна и се получава страхотен турнир.

16

Купа на България: Левски - Берое

Ще се радвам Левски да е на финала, а дали ЦСКА ще е там, зависи от тях. Ние ще се опитаме да стигнем до финала и да го спечелим срещу когото и да е. Ще има малко повече хора, ако финалът е Левски – ЦСКА, но няма да стане завръщане на публиката за един-два дни. Постепенно ще стане това завръщане на феновете, но ще отнеме доста време и ще трябва двата отбора да са на високо ниво“, каза Великов пред камерата на Sportal.bg.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558