Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot430379.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Хебър са доволни от представянето на младите си волейболисти – Sportove
Намери ни
To Top

В Хебър са доволни от представянето на младите си волейболисти

В Хебър са доволни от включването на младите волейболисти в състава. Диагоналът Иван Сарафов, разпределителят Рангел Витеков и посрещачът Ивайло Петров играха в състава на шампионите в двубоя от първенството срещу Парин Разлог в края на миналата седмица, спечелен с 3:0.

Тримата са основни играчи на състава на „тигрите“ до 20 години, а клубният президент Александър Иванов изрази увереност, че те ще станат неизменна част от първия състав в бъдеще.

„Имаме доста качество, както във втория отбор, така и в цялата школа.


Работи се и ни трябва още малко време и търпение, за да започнем да ги внедряваме устойчиво в първия състав. Това е процес, който съм сигурен че ще извървим успешно и скоро ще се радваме на продукти от нашата школа“, коментира Иванов пред клубния сайт на Хебър.

Шампионите се намират на трето място във временното класиране в Суперлигата два кръга преди края на редовния сезон.

Снимка: ВК Хебър

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558