Намери ни
To Top

“Ромпетрол България” подкрепи турнира по художествена гимнастика “Съзвездия на красотата 2023”

“Ромпетрол България” подкрепи втория национален турнир по художествена гимнастика „Съзвездия на красотата 2023”, който се проведе в периода 16 – 19 март 2023 г. Той се организира от Клуб по художествена гимнастика „Локомотив” – София. Компанията дава своя дългогодишен принос за развитието на красивия спорт в България. “Ромпетрол България” и клуб “Локомотив – София” работят активно за популяризирането и развитието на българската художествена гимнастика сред децата.


Художествената гимнастика е в подем и е изключително успешна през последните години. На Световното първенство проведено в София нашите „златни момичета “завоюваха най-високите отличия, а ансамбълът ни стана абсолютен шампион като заедно с това спечелиха квота за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. Всички имахме възможност да съпреживеем заедно с тях успеха им, защото всичко това се случи на българска земя пред родна публика. Няма как тези постижения да не мотивират и привличат все повече млади хора към този красив спорт. “Ромпетрол България” даваме нашия принос в постигането на тези високи успехи.

Компанията е социално ангажирана и ориентирана към интересите за развитието на художествената гимнастика. Затова подкрепя различни инициативи и каузи с благотворителна цел. Освен това се стреми да даде шанс на всяко дете да се развива в спорта. В тази връзка СКХГ “Локомотив” София подкрепя деца от многодетни и социално слаби семейства, които имат възможността безплатно да се обучават и да не се лишават от един активен и здравословен начин на живот.

Ощр от категория Спорт