Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot430084.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Първо в Sportal.bg! Добри новини за ЦСКА преди Купата – Sportove
Намери ни
To Top

Първо в Sportal.bg! Добри новини за ЦСКА преди Купата

Отборът на ЦСКА ще се събере в пълен състав за първи път този сезон, а това ще стане още утре в първия ден от турнира за Купата на България, научи Sportal.bg. 

Старши-треньорът на „армейците“ Росен Барчовски ще може да разчита на всички играчи, като в сметките му отново попадат Андрей Иванов и Венцислав Петков, които дълго време лекуваха контузии.

В състава се завръща и сензацията на сезона Таменанг Чо, който пропусна гостуването на Балкан заради пренатоварване на мускулите на краката. 

Припомняме ви, че капитанът на „червените“ Венцислав Петков се възстановяваше от контузия в крака, която го извади от строя за няколко месеца, а центърът Андрей Иванов отсъстваше от терените повече от месец и половина заради разкъсване над прасеца на десния крак.


 

Утре символичните домакини от ЦСКА ще се изправят срещу Спартак Плевен в 1/4-финален сблъсък за Купата. Мачът е от 18:00 часа в зала „Арена София“.

Пълна програма на първия ден от турнира за Купата на България:

13:00 ч. – Рилски спортист – Черноморец 
15:15 ч. – Левски – Берое 
18:00 ч. – ЦСКА – Спартак Плевен 
20:15 ч. – Балкан – Ямбол

Снимки: Sportal.bg

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558