Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot430030.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гуардиола изгледа „Ел Класико“ от трибуните на „Камп Ноу“, Обамеянг празнува с Барса в съблекалнята – Sportove
Намери ни
To Top

Гуардиола изгледа „Ел Класико“ от трибуните на „Камп Ноу“, Обамеянг празнува с Барса в съблекалнята

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола изгледа на живо победата на бившия си тим Барселона над Реал Мадрид във вчерашното издание на „Ел Класико“, което се проведе на „Камп Ноу“. „Гражданите“ играха в събота, когато разбиха Бърнли за ФА Къп (6:0), а паузата за националните отбори даде възможност на испанеца да се завърне за няколко дни в Барселона. Пеп изгледа двубоя в компанията на вдовицата на Йохан Кройф – Дани.

На „Камп Ноу“ бе и нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг, който рядко играе за лондончани, но пък при всяка възможност посещава бившите си съотборници в Барселона. Габонецът дори бе в съблекалнята на каталунците, за да отпразнуват победата над Реал. Това се видя от пост на Феран Торес в социалните мрежи.

Обамеянг вкара 13 гола в 24 мача за Барселона през миналия сезон, но финансовите проблеми на клуба форсираха неговия трансфер в Челси, където бившият капитан на Арсенал отбеляза само три попадения в общо 18 срещи до момента. Все още има спекулации, че той може да се завърне на „Камп Ноу“ през лятото.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558