Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot428783.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Почти няма решени сблъсъци в Лигата на конференциите, очертава се интересна вечер – Sportove
Намери ни
To Top

Почти няма решени сблъсъци в Лигата на конференциите, очертава се интересна вечер

Подценяваната от мнозина Лига на конференциите предоставя интересна четвъртък вечер с реваншите от осминафиналите. Ще се изиграят седем двубоя, тъй като ответният мач между Истанбул Бащакшехир и Гент се състоя в сряда. От тези седем срещи само в един от случаите има изявен фаворит за продължаване напред.

Това е Уест Хам, който преди седмица срази АЕК (Ларнака) с 2:0 като гост и едва ли ще допусне изненада в Лондон.


Този мач ще бъде ръководен от българска съдийска тройка – Георги Кабаков с асистенти Мартин Маргаритов и Диян Вълков.

В останалите шест двойки интригата е жива, което е гаранция за вълнуващи моменти. Виляреал и Андерлехт подновяват битката помежду си след 1:1 на белгийска земя.

Фиорентина ще гостува на Сивасспор в Турция с минимална преднина от 1:0. Другият италиански представител тук – Лацио, има доста по-сложна задача при визитата си на АЗ Алкмаар, защото загуби първата среща вкъщи с 1:2.

Интересно ще бъде в Швеция, където Юргорден ще се хвърли да заличава два гола пасив (0:2) срещу шампиона на Полша Лех (Познан).

Може би изненадващото 2:2 между Базел и Слован (Братислава) миналия четвъртък на “Санкт Якоб Парк” задължава швейцарците да спечелят гостуването си във Словакия.

Ница надви Шериф (Тираспол) с 1:0 в първия мач като гост, но същото беше направил и Партизан в предишния кръг, след което обаче молдовският първенец разби сърбите насред Белград, за да продължи напред. Това със сигурност ще накара французите да са предпазливи.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558