Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot428777.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Арсенал следи бразилец от Порто – Sportove
Намери ни
To Top

Арсенал следи бразилец от Порто

Арсенал следи отблизо изявите на бразилското крило на Порто Пепе. Скаути на „артилеристите“ са присъствали на мача срещу Интер в Шампионската лига, за да наблюдават на живо изявите на 26-годишния футболист, разкрива „Спорт Уитнес“.

Пепе може да е доста полезен за Микел Артета заради факта, че успешно може да действа на няколко поста. По дефиниция той е дясно крило, но умее да играе и отляво на атаката, а напоследък в Порто все по-често е използван в ролята на десен бек или халф-бек.


Откакто пристигна на „До Драгао“ от Гремио през 2021 година той има 84 мача, 11 гола и 14 асистенции.

Арсенал определено има нужда от нов играч на десния фланг на отбраната си. Клубът се раздели с Ектор Белерин през лятото, а Такехиро Томиясу не се представя на нужното ниво този сезон. Заради това се наложи Микел Артета да преквалифицира централния защитник Бен Уайт в ролята на десен бек.

Тепърва ще видим дали от Арсенал ще отправят официална оферта за бразилеца, но в подобен ход има логика, още повече, че клубът очевидно търси играч в тази зона, като наскоро бе свързван и с Дензъл Дъмфрис и Иван Фреснеда.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558