Намери ни
To Top

Мис Тигрова наводни нета! Паказа си йонито, сега го удари на политика и скочи на държавата(снимки+видео 18+)

Мис Тигрова влезна в серия и явно няма спирка. Скандалната студентка, която се изявява и като стриптийзьорка, не оставя почитателите си и ден без сензация. След като си показа йонито на цяла България, сега тя скочи срещу неправдите в държавата. Будната й гражданска позиция бе събудена от набралия скорост през седмицата видеоклип, в който се вижда как шофьор кара в насрещното на автомагистрала „Тракия“.


sdaadsads

„Шофьорът не е карал в насрещното, а в лентата за принудително спиране, само че в обратна посока, защото на тази прословута магистрала няма как да се върнеш обратно, веднъж като тръгнеш по нея. Как може така да представят нещата и да се чудят и маят защо го е направил и аз като минавах по нея мислех да обърна по същата лента, защото не са направили никаква възможност за обратен завой. Грешката е на държавата!“, смята 28-годишната Мая Салмова в своя Фейсбук профил.

Изказването и попиля народа от смях, но имаше и редица негативни коментари. Интересно и от кога лентата за принудително спиране е крайната лява… Ето и видеото с каращия наобратно джигит.

 

Ощр от категория Акценти