Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot428459.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Роналдо се ядоса при победа на Ал-Насър за Купата на краля – Sportove
Намери ни
To Top

Роналдо се ядоса при победа на Ал-Насър за Купата на краля

Ал-Насър се класира безпроблемно за полуфиналите на турнира за Купата на краля в Саудитска Арабия, след като победи с 3:1 Абха на свой терен. Домакините водеха с 2:0 още до почивката. Сами Ал-Наджей откри резултата още в първата атака след началния съдийски сигнал. Той получи от Султан Ал-Ганам и с удар около точката за изпълнение на дузпа даде ранен аванс на Ал-Насър.


В 21-вата минута Абдула Ал-Хаибари удвои, след като засече от движение ниско центриране на Конан.

Въпреки че отборът му имаше комфортен аванс, Роналдо не сдържа нервите си в момента, в който главният съдия свири края на първото полувреме. Повод за това бе, че реферът прекъсна контраатака на домакините, подхваната от португалеца. След сигнала Роналдо изрита топката, за което логично получи жълт картон.

В 49-ата минута Мохамед Маран направи 3:0, след като първо игра с глава, за да спечели битката със стража на гостите за едно центриране от дълбочина, след което довкара на празна врата. До края Абха върна едно попадение чрез Абдулфатах Адам, който направи добавка отблизо, след като преди това стражът на домакините бе избил удар от далечна дистанция на Ал-Селоули.

Кристиано Роналдо напусна терена в 87-ата минута, заменен от Талиско, който игра за първи път от 17 февруари, тъй като имаше контузия. При излизането капитанът на Ал-Насър също не бе особено доволен.  Така в трети пореден мача португалецът пропусна да се разпише за новия си тим. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558