Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot428249.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Жирона – Атлетико Мадрид (съставите) – Sportove
Намери ни
To Top

Жирона – Атлетико Мадрид (съставите)

Отборите на Жирона и Атлетико Мадрид се изправят един срещу друг в мач от 25-ия кръг на Ла Лига. И двата тима влизат в срещата с идеята да спечелят важни точки. Жирона в момента е на 12-о място, но има само 4 пункта аванс пред зоната на изпадащите. Атлетико Мадрид пък трябва да победи за да запази аванса си пред преследвачите за място в зона “Шампионска лига” – Реал Сосиедад и Бетис.


Домакините от Жирона ще опитат да се противопоставят на класния си съперник в схема 4-1-4-1. Треньорът Мичел в отбрана е решил да заложи на твърдите титуляри Арнау Мартинес и Сантиаго Буено. В халфовата линия се откроява името на украинеца Виктор Циганков, който може и да не попада твърде често в състава на отбора, но към момента има три асистенции на сметката си и може да се окаже скрития коз в състава от североизточна Каталуния. На върха на атаката пък ще бъде Валентин Кастейянос, който от началото на сезона е пропуснал само един мач в Ла Лига и е вкарал 6 гола за отбора си.

Диего Симеоне от своя страна залага на схема 3-5-2. В отбрана ще бъдат опитните Стефан Савич и Хосе Хименес. В халфовата линия пък се открояват имената на Коке и Науел Молина, а на върха на атаката ще стоят Мемфис Депай и Антоан Гризман, които ще трябва да подсигурят голово шоу и спокойствие за феновете на отбора.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558