Намери ни
To Top

Тен Хаг: Реферите повлияха

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг изрази недоволство от съдийството по време на нулевото равенство срещу Саутхамптън. Нидерландецът не е съгласен с решението Каземиро да получи червен картон след намесата на ВАР, а впоследствие претенциите на „червените дяволи“ за дузпа за нарушение на Гавин Базуну срещу Маркъс Рашфорд да не бъдат уважение.

„Дали трябваше да получим дузпа? Определено. Няма никакво съмнение в това.


Не знам защо ВАР не се намеси, след като преди това го направи. Казамиро имаше над 500 мача в европейския футбол и никога не беше получавал в тях червен картон. Сега има вече два такива в Премиър лийг. Неговото отсъствие няма да е проблем. Ще се справим с това, но реферите със сигурност повлияха на този мач. Проблемът е непоследователността. Играчите вече не разбират каква е политиката. Поздравления за футболистите, които показаха характер, играейки толкова дълго време с 10 човека“, заяви Тен Хаг след срещата на „Олд Трафорд“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол