Намери ни
To Top

Съставите на Фулъм и Арсенал, Жезус е на пейката

Лидерът в Премиър лийг Арсенал гостува на Фулъм в лондонското дерби от 27-ия кръг на английския шампионат. „Топчиите“ ще се опитат да постигнат пета поредна победа, с която биха си върнали преднината от пет точки пред Манчестър Сити. Фулъм пък може да се доближи на шест точки от четвъртото място, ако успее да спечели днес на своя стадион.

В началото на сезона Арсенал победи с 2:1 Фулъм на „Емиратс“.


Голямата новина по отношение на тима на Микел Артета е, че Габриел Жезус се завръща в групата за първи път от ноември. Бразилецът остава на пейката за началото. Иначе има пет промени в сравнение с двубоя със Спортинг (Лисабон) в Лига Европа. Рамсдейл, Габриел, Партей, Йодегор и Тросар се завръщат сред титулярите.

В 11-те на Фулъм има две корекции от загубата от Брентфорд в понеделник. Тосин Адарабийо се завръща в защита за сметка на Иса Диоп, който сяда на пейката. Боби Рийд заменя Вилиан, който не е групата за днешния сблъсък.

Фулъм: Лено, Тете, Адарабийо, Рийм, Робинсън, Харисън Рийд, Лукич, Перейра, Боби Рийд. Соломин, Митровичч

Арсенал: Рамсдейл, Уайт, Салиба, Габриел, Зинченко, Парти, Джака, Йодегор, Сака, Мартинели, Тросар

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол