Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot427613.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Айнтрахт и Щутгарт не се победиха – Sportove
Намери ни
To Top

Айнтрахт и Щутгарт не се победиха

Айнтрахт (Франкфурт) и Щутгарт завършиха 1:1 в мач от 24-тия кръг на Бундеслигата. Попадението за “франките” отбеляза Себастиан Роде в 55-ата минута, а за гостите точен бе Силас Вамангитука двадесет минути по-късно.

Първото полувреме не предложи кой знае колко положения за гол. През втората част паднаха и двата гола в мача.


Себастиан Роде откри за Айнтрахт в 55-ата минута, след като негов удар рикошира и се озова в мрежата на Фабиан Бредлов.

Гостите обаче не се предадоха и изравниха двадесет минути по-късно. След опасна атака Генки Харагучи подаде на влезлия като резерва Силас Вамангитука, който отбеляза за 1:1. До края на мача никой от двата отбора не успя да отбележи победен гол и мачът завърши при този резултат.

С равенството Айнтрахт записа трети пореден мач без успех, като тимът продължава да е на 6-о място. Щутгарт поне временно остава в опасната зона на 16-а позиция, като записа първа точка в последните си три мача. При лошо стечение на обстоятелствата “швабите” може да се озоват и на последното място в класирането.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558