Намери ни
To Top

От ПСЖ вече са се срещнали с агента на Осимен

Представители на Пари Сен Жермен и най-вече спортният директор на тима Луис Кампос вече работят усилено по селекцията на тима за следващата година. Очаква се на “Парк де Пренс” да има сериозни промени през предстоящото лято, като Лионел Меси все още не е преподписал и е много вероятно да напусне. Освен това все по-настоятелно се говори, че шефовете искат да се разделят с Неймар.

На днешните си страници “Екип” информира, че парижани са набелязали Виктор Осимен за звезда на лятната си селекция.


Нападателят прави изключителен сезон с екипа на Наполи и до момента е записал 21 гола и 4 асистенции в 26 мача във всички турнири. Изданието допълва, че дори е проведена среща между представители на играча и представители на ПСЖ в последните няколко дни в Париж, на която той е бил информиран за желанието на парижани да го вземат на “Парк де Пренс”.

Това все пак няма да е никак лесна задача, след като нигериецът вече на няколко пъти заяви, че предпочита да продължи кариерата си в Премиър лийг, където най-сериозен интерес към него проявява Манчестър Юнайтед. Евентуален трансфер на Осимен в който и да е тим няма да е никак лесен, тъй като той има договор с Наполи до лятото на 2025-а, а президентът на тима Аурелио Де Лаурентис доста трудно се съгласява да се разделя с най-добрите си футболисти.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол