Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot427145.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Барселона иска бърз отговор от Бускетс за новия договор – Sportove
Намери ни
To Top

Барселона иска бърз отговор от Бускетс за новия договор

Ръководството на Барселона натиска Серхио Бускетс да даде бърз отговор относно това дали ще подпише нов договор с клуба. Настоящият контракт на ветерана изтича през лятото и преговорите за подновяването му ще започнат всеки момент. На „Камп Ноу“ се надяват те да приключат възможно най-бързо, съобщава „Спорт“.

В Барса искат да задържат 34-годишния халф, тъй като за клуба предстои доста трудно лято на трансферния пазар, където парите за инвестиции ще бъдат минимални, а може да са дори и нула.


Затова в клуба предпочитат да задържат играчите, с които разполагат.

Бускетс обаче от доста време обмисля бъдещето си и още не е дал окончателен отговор. Интерес към него има и от САЩ и той се колебае дали не е време да опита ново предизвикателство.

Тепърва предстои двете страни да седнат на масата за преговори, като се очаква предложението на Барселона да е за едногодишен договор и заплата доста по-малка от тази, която взима в момена. Въпреки това тя ще бъде по-голяма от тази, която биха му предложили от МЛС, тъй като там за клубовете има таван на заплатите и не могат да си позволят особено високи възнаграждения.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558