Намери ни
To Top

Тен Хаг: Винаги е хубаво да видиш, че отборът показва характер в труден момент

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе изключително щастлив след успеха с 4:1 над Бетис в първия 1/8-финален сблъсък в Лига Европа. Тази победа дойде веднага след кошмарното 0:7 от Ливърпул в първенството и бе от огромно значение за „червените дяволи“. Наставникът не скри задоволството си от показания характер от отбора му в този труден момент, в който се намираше.

„Смятам, че играхме добре и в двете полувремена.


През първото трябваше да водим с 3:0, но направихме една грешка и стана 1:1. Вкарахме хубави голове, дадохме повод за радост на феновете, а те ни отговориха подобаващо с подкрепата си от трибуните, за което сме им благодарни. Излязохме с правилната нагласа. Движехме добре топката, направихме хубави размени и включвания зад защитата и създадохме много положения. Винаги е приятно да видиш как отборът реагира в труден момент. Това не е първи път през сезона, когато се налага да рестартираме и да започнем отначало. Този отбор притежава характер и това е голям комплимент“, заяви Тен Хаг.

Той специално похвали представянето на Ваут Вегхорст и особено на Бруно Фернандеш.

„Като нападател Вегхорст бе близо до гола в толкова мачове. Досега той по-често създаваше шансове за съотборниците си, но заслужаваше сега и той да се разпише. Бруно пък бе фантастичен. Той водеше отбора със своя контрол над мача и подаванията си. Накрая успя и да отбележи. Той бе най-добрият играч на терена“, отсече нидерландецът.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол