Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot427049.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Изненада: ето колко билета са продадени за високорисковия мач между двете ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Изненада: ето колко билета са продадени за високорисковия мач между двете ЦСКА

До този момент има продадени само 12 билета за високорисковия шампионатен мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА, който е предвиден за неделя от 16:45 часа на стадиона в Бистрица, научи Sportal.bg. Пропуските бяха пуснати в продажба преди 7-8 часа, но до този момент домакините са купили 11, а гостите – 1.

Двубоят продължава да предизвиква полемики, тъй като ЦСКА настоява той да бъде преместен от Бистрица на стадион “Васил Левски”., Причината, която изтъкват, е, че капацитетът на съоръжението е прекалено малък.


От ЦСКА 1948 отпуснаха 250 билета на своя съперник с цена от 30 лева, но във фенските групи на гостите вървят призиви те да не се купуват, тъй като са малко на брой, но за сметка на това скъпи.

Преди час пък от МВР също обявиха мача за високорисков и заявиха, че той трябва да се играе на съоръжение, което отговоря на регламента за рискови срещи.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558