Намери ни
To Top

Алегри: Трябва да подходим с уважение към Фрайбург

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри коментира предстоящия двубой срещу Фрайбург в Лига Европа. Той се надява “бианконерите” да вземат добър аванс преди реванша в Германия.

“След мача с Рома казах, че в тези ситуации трябва да имаш баланс. Нормално е след такъв мач да има разочарование.


Момчетата обаче реагираха добре, тренираха добре. Утре да играем като отбор, да подходим с уважение. Най-важното е да спечелим и да се опитаме да не допуснем гол. Фрайбург е физически силен, представя се добре в първенството и завърши групата си в Лига Европа без загуба”, заяви Алегри.

“Тази сутрин някои играчи имаха малки физически проблеми. Трябва да взема предвид, че в неделя има друг важен мач, а Кийн е наказан. Все още не съм определил състава, но Ди Мария ще започне от първата минута. Мисля, че Погба ще бъде на разположение. Бонучи постепенно навлиза във форма. Остават въпросително относно Алекс Сандро и все още не знаем дали ще може да играе утре”, допълни той.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол