Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot426491.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Забраниха трансферите на клуб от елита – Sportove
Намери ни
To Top

Забраниха трансферите на клуб от елита

Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи забрана на Хебър за регистриране на нови играчи заради неизпълнени финансови задължения към Амаду Диамбо, който е бил част от дублиращия тим на пазарджиклии.

Ето какво гласи съобщението от БФС:

„Предвид неизпълнени финансови задължения по разпределение на тренировъчна компенсация към Амаду Диамбо от ФК „Хебър“ гр. Пазарджик, съгласно решение на Дисциплинарната комисия към ФИФА – забрана за регистриране на нови играчи в международен план, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2023 година, на основание чл.


71, ал.1, б. г/ от ДП /2022/2023/ – ДК налага забрана за картотекиране на нови футболисти на ФК „Хебър“ гр. Пазарджик на всички нива влизащо в сила от датата на сезиране. Забраната е в сила до следващо решение на ФИФА“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558