Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot426405.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лекарите казали на Строл, че ще се възстанови за Мелбърн – Sportove
Намери ни
To Top

Лекарите казали на Строл, че ще се възстанови за Мелбърн

Пилотът на Астън Мартин Ланс Строл разказа, че лекарите първоначално са му казали, че ще може да се състезава едва в Гран При на Австралия в началото на март. Канадецът обаче се върна на пистата за старта на сезона в Бахрейн, въпреки че пропусна тестовете заради операция на дясната китка, тъй като беше с фрактури и в двете китки и счупен пръст на крака.

„Целият медицински екип, който се грижеше за мен беше невероятен – обясни Строл. – Без доктор Хавиер Мир щеше да е невъзможно да стигна до Бахрейн.


Той е просто невероятен. Списъкът с хората, които ми помогнаха в тези две седмици между падането ми и първото състезание е дълъг. Но в началото лекарите смятаха, че ще мога да карам чак в Астралия.”

Строл отново обясни, че представянето му в неделя се дължи на обезболяващите – парацетамол, ибупрофен и много адреналин. Канадецът обясни, че е „доволен” от 6-о място, „с оглед на случилото се в последните две седмици”.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558