Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot426291.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
„Контра“: Как Ливърпул нанесе исторически погром на Манчестър Юнайтед – Sportove
Намери ни
To Top

„Контра“: Как Ливърпул нанесе исторически погром на Манчестър Юнайтед

Ливърпул нанесе неочаквано разтърсващ удар на Манчестър Юнайтед в голямото дерби на английския футбол. Победата със 7:0 със сигурност ще бъде записана със златни букви в историята на мърсисайдци и ще остане един от най-болезнените резултати за феновете на „червените дяволи“. Как обаче се стигна до това тимът на Юрген Клоп да успее да се мобилизира и да изиграе най-силния си мач през този труден сезон именно в голямото дерби, а същевременно отборът на Ерик тен Хаг, който летеше високо в последните месеци, да се срине толкова шумно? Върху всички тези теми около историческия двубой на „Анфийлд“ разсъждават журналистите на Sportal.bg Красимир Гълъбов, Даниел Любимиров и Васил Сумрачки в първата част от новия епизод на „Контра“.


Темата „Премиър лийг“ продължава с така важния обрат, до който стигна Арсенал, рутинната победа на Ман Сити, успехът на Челси и колебанията на Тотнъм.

В Ла Лига Барселона вече води с девет точки пред шампиона Реал. Това се случи, след като каталунците победиха с типичното за тях през този сезон 1:0 Валенсия, а Реал записа второ поредно реми в първенството в гостуването си на Бетис. И в двата мача имаше по едно много спорно съдийско решение. Доколко реферите повлияха на крайния изход в двата двубоя?

В Италия Наполи допусна едва втора загуба в шампионата от началото на сезона и първа такава като домакин. Преднината на партенопеите обаче е 15 точки, така че едва ли тимът на Спалети ще се смути особено от поражението от Лацио. Римляните пък за пореден пък кампанията през постигнаха успех срещу отбор, замесен в битката за челните места. Добрата серия на Милан приключи, а Интер постигна закономерна победа над Лече. Най-голяма стойност обаче имаше успехът на Рома над намиращия се в добра форма отбор на Ювентус. Всички тези резултати отново разместиха позициите на тимовете, спорещи за топ 4. Кой от тях ще успее да покаже най-голямо постоянство до края на сезона?

ГЛЕДАЙТЕ НОВИЯ ЕПИЗОД НА „КОНТРА“!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558