Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot425327.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Неймар няма да е на линия за Байерн, Галтие се надява Хакими да е на линия – Sportove
Намери ни
To Top

Неймар няма да е на линия за Байерн, Галтие се надява Хакими да е на линия

Треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие заяви, че ще продължи да залага на схемата с трима в отбрана, която използва по време на победата с 3:0 в дербито с Марсилия.


Също така наставникът се надява да може да разчита на Ашраф Хакими за двубоя с Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига през седмицата, но призна, че Неймар почти сигурно няма да е на линия. Утре парижани приемат Нант в мач от 26-ия кръг на Лига 1, в който ще търсят трета поредна победа в първенството. 

“Напоследък не се представяхме добре, но съм доволен съм от видяното в дербито с Марсилия. Това е схема, която започнахме да изпробваме още при пътуването ни до Япония и ще продължим да залагаме на нея дори и Кимпембе да отсъства. Позицията на Рамос в отбрана също бе променена срещу Марсилия, но това бе по тактически причини. Ашраф Хакими и Неймар? За Хакими няма да отговарям на въпроси, които не са свързани с футбола (днес официално бе повдигнато обвинение на десния бек в изнасилване). Той тренира индивидуално последните два дни, тъй като лекува травма, която лекува още от Световното. Надявам се да е на разположение за мача с Байерн. За Неймар не мисля, че ще успее да се възстанови за мача с баварците,” заяви Галтие.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558