Намери ни
To Top

Спалети иска от Наполи да върви нагоре стъпка по стъпка, за да не се стигне до бърз провал

Старши треньорът на Наполи Лучано Спалети опита да свали напрежение от играчите си в навечерието на мача с Лацио в петък, като заяви, че във футбола нищо не бива да се случва на всяка цена. За специалиста е по-важно да изгради дългосрочен проект и стил, с който да доминира повече от един сезон.

„Очевидно скудетото е целта, но има и други неща, които са важни. Не съм от хората, които искат да спечелят на всяка цена и след това да се провалят следващата година.


Харесва ми да си сътруднича с отбора, опитвайки се да създам рамка, която да ми позволи да вървя стъпка по стъпка и да постигам големи цели”, коментира той.

“Прекарвам цялото си време в изграждане на това, което трябва да направим на терена и в края на сезона ще видим доколко сме пред опонентите си. Досега играчите правят изключителни неща и заслужават да бъдат похвалени. Не става дума само за мачове или резултати, а за демонстрирания стил на игра, с който се гордеем“, каза Спалети, цитиран от италианските медии.

Наполи е убедителен лидер в Серия “А” и не се вижда какво може да го спре за титлата.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол