Намери ни
To Top

Куинтън Джаксън: Пълно е с уредени битки в бокса и ММА

Темата за разследването срещу треньора на бойци от UFC Джеймс Краузе започна да затихва. Според наличната информация той решил да спечели от подопечните си и участвал с уредени битки. Атлетическата комисия на щата Невада отстрани американеца от работа и продължава да разследва случая.

Постепенно разговорите за уредени битки в UFC също започнаха да затихват.


Сега обаче изневиделица бившият шампион на организацията в полутежка категория Куинтън „Rampage“ Джаксън хвърли бомбата. Джаксън разкри, че има много уредени битки в бокса и в ММА.

Той самият заганта, че би участвал в такава среща, ако го стимулират с 10 милиона долара.

„Знам, че имаше фалшиви битки в ММА. Знам. Казваш ми, че искаш да се бием и след това добавяш: „Хей Rampage, ще ти дам 10 милиона, ако легнеш. Но трябва да изглежда истинско. Наистина трябва да те ударя.“

Отговарям, че ме бият през цялото време. Знам, че ще бъда ударен. Но не знам дали ще бъда пратен в ада. Мисля, че просто ще падна. Боксьорите правят това през цялото време.“, сподели Джаксън.

Това е доста интересно изказване от страна на Джонсън. През 2019 година той загуби с нокаут от Фьодор Емеляненко, а феновете започнах да говорят, че Джаксън се проснал на земята доста пресилено.

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове