Намери ни
To Top

Истината бе разкрита! Красивата Сани отхапа езика на мъжа си, а лично футболистът призна: Тя го направи, защото…

Сериозна семейна драма беляза Бундеслигата през последните дни. Историята е рядко срещата и изключително неприятна. Ето какво разкрива „24 часа“ за случилото се.

Огромната мъка от загуба на бебе е причината за инцидента с футболиста на Хамбургер Артьом Рудневс, при който неговата съпруга му отхапа част от езика и го вкара в болница.


Латвийският нападател разкри пред сайта на германския клуб, че на 29 август бременната с третото им дете Санта е претърпяла спонтанен аборт.

„Нито една трагедия в живота на една жена не може да се сравнява с това да загуби детето си. Във въпросната вечер в Хамбург преди седмица тя не беше в състояние да мисли трезво и изпадна в истерия. Беше в дълбок шок от случилото се. Познаваме се от 11 г., а в последните 6 от тях сме една щастлива двойка. В брака ни никога не е имало насилие. Държим един на друг и се подкрепяме, особено в тези трудни времена“, заяви Рудневс.

Той се съгласи да разкрие истината заради слуховете, че негова изневяра била в основата на скандала. Семейството има две дъщери. Нападателят добавя, че след зашиването на езика си се чувства добре и болката, която е най-осезаема при хранене и говорене, започва да отшумява.

Ощр от категория Тема на деня