Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot424505.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Алън Арнет пред завръщане за Левски – Sportove
Намери ни
To Top

Алън Арнет пред завръщане за Левски

Топреализаторът на Левски Алън Арнет най-вероятно ще се завърне в ротацията на своя тим още за утрешното домакинство на Пея в среща от груповата фаза на Балканската лига, научи Sportal.bg. Американецът тренира наравно със своите съотборници от около две седмици и вече е готов да запише участие в официален мач за първи път от 14 януари насам.

Треньорският щаб на Левски обаче ще подходи внимателно спрямо състоянието и формата на реализатора, като игровото му време утре в двубоя срещу Пея и в събота в дербито с Рилски спортист ще претърпи известно редуциране. Целта е баскетболистът да бъде напълно готов да сблъсъка със Спартак Плевен на 11 март, както и за предстоящия турнир за Купата на България в края на следващия месец.


През настоящия сезон Арнет записва средни показатели от 18.0 точки, 6.0 борби и 3.6 асистенции в НБЛ, както и по 19.8 точки, 3.5 овладени топки и 3.3 завършващи подавания в Балканската лига. Левски приема Пея утре от 17:30 часа в столичната зала “Триадица”.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558