Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot424419.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лацио победи Сампдория и се завърна в топ 4 – Sportove
Намери ни
To Top

Лацио победи Сампдория и се завърна в топ 4

Отборът на Лацио взе пестелива победа с 1:0 срещу изпадналия в дълбока криза тим на Сампдория в среща от 24-ия кръг на италианската Серия “А”. Успехът бе втори пореден за римските “орли” и те се задържаха на четвъртото място в класирането с 45 точки. Сампдория пък е предпоследен на цели 9 точки от спасителния бряг.

Единственият гол падна в 80-ата минута, когато Луис Алберто достигна до топката на границата на наказателното поле и стреля от движение, за да прати коженото кълбо в горния десен ъгъл на вратата пазена от Емил Аудеро.


Сампдория след това поражение само препотвърди, че е отбор, който се е запъти стремглаво към Серия “Б”. Играчите на Деян Станкович имат само две победи от началото на сезона, като последната дойде чак преди 8 срещи на 4 януари с 2:1 при гостуването Сасуоло. Възпитаниците на Маурицио Сари пък са се устремили към участие в Шампионската лига догодина, но трябва да се пребори с гъстото населеното пространство в подножието на върха, където разликата между втория и шестия е едва 6 точки.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558