Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot424037.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Битката за Купата на Лигата, съставите на Ман Юнайтед и Нюкасъл, Кариус е титуляр – Sportove
Намери ни
To Top

Битката за Купата на Лигата, съставите на Ман Юнайтед и Нюкасъл, Кариус е титуляр

Манчестър Юнайтед и Нюкасъл се изправят в битка за първия голям трофей в Англия. „Червените дяволи“ бележат сериозен прогрес този сезон, но нямат трофей от шест години, което за клуб от техния ранг не е кратък период. За „свраките“ това е първи подобен сблъсък от 1999 г., когато губят финала в Купата на Англия именно от Ман Юнайтед.


Нюкасъл не е печелил сериозен трофей от почти 54 години.

Тимът на Ерик тен Хаг има само една загуба от 6 ноември насам. Отборът обаче разчита много на Маркъс Рашфорд, който имаше проблем с глезена, но започва като титуляр. Английският национал прави най-добрия сезон в кариерата си и има 24 гола. Наставникът не може да разчита на контузените Ериксен, Ван де Беек и Марсиал. Тен Хаг е направил две промени от мача с Барселона в четвъртък. Диого Далот заменя Аарън Уан-Бисака, а Антони влиза на мястото на Джейдън Санчо. 

Нюкасъл също прави отличен сезон, а „свраките“ са с най-добрата защита в елита на Англия. Еди Хау преобрази отбора и той вече е сериозен фактор. Добрата новина за него е завръщането след наказание на Бруно Гимараеш, който е ключов играч за тима. Големият проблем е на вратата. Ник Поуп е наказан след червения му картон срещу Ливърпул, а Мартин Дубравка няма право да играе. Словакът всъщност ще взеем медал при успех на Ман Юнайтед, тъй като игра за тях в турнира по-рано през сезона, когато беше преотстъпен на „Олд Трафорд“. На вратата на Нюкасъл започва Лорис Кариус, чието споменаване води до кошмари за феновете на Ливърпул. Калъм Уилсън ще води атаката на тима, а Александър Исак е оставен на резервната скамейка.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – НЮКАСЪЛ

МАН ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Далот, Варан, Мартинес, Шоу, Каземиро, Фред, Фернандеш, Антони, Рашфорд, Вегхорст
НЮКАСЪЛ: Кариус, Трипиър, Ботман, Шар, Бърн, Лонгстаф, Гимараеш, Жоелинтон, Алмирон, Сент-Максимен, Уилсън


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558