Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot423917.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Алкарас и Нори ще играят на финала в Рио де Жанейро – Sportove
Намери ни
To Top

Алкарас и Нори ще играят на финала в Рио де Жанейро

Водачите в схемата Карлос Алкарас и Камерън Нори стигнаха до финала на турнира по тенис за мъже в Рио де Жанейро, след като само седмица по-рано играха и за титлата в Аржентина. Тя бе спечелена от испанеца в два сета.

Алкарас се наложи с 6:7(2), 7:5, 6:0 срещу Николас Джари, като загубеният начален сет бе едва втори за него от началото на турнира в Бразилия. 19-годишният испанец се затрудни с подаването на чилиеца в първите две части, но в последната спечели на нула и сложи край на двубоя след два часа и 43 минути.


Малко по-рано Нори победи Барнабе Сапата Мирайес с 6:2, 3:6, 7:6(3) и ще играе за трети път на финал от началото на годината. Британецът се задържа на корта 11 минути по-малко от Алкарас.

„Може би опитвах да завърша разиграванията малко по-рано, отколкото бе възможно. На моменти играех с твърде голямо самочувствие“, каза Нори, който води в тенис тура за мъже от началото на годината със 17 победи и три поражения.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558