Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot423144.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Вердер продължи договора на защитник – Sportove
Намери ни
To Top

Вердер продължи договора на защитник

Вердер Бремен продължи договора на левия защитник Антони Юнг, съобщиха от клуба от Бундеслигата, но не разкриха подробности. 

31-годишният бранител пристигна в Бремен през 2021-а година от датския Брьондби. Той игра в 30 от 34-е мача от второ ниво на германския футбол през миналия сезон и участва във всичките 21 двубоя този сезон след промоцията в Бундеслигата. 

„Антони е ключов играч за нас от самото начало.


Той изпълни очакванията към него както на терена, така и извън него и сме щастливи, че остава при нас“, каза шефът на скаутския отдел на тима Клеменс Фритц, цитиран от ДПА. 

„Беше вълнуващо време в Бремен, след като се преместих от Дания. Имаме добър отбори и всичко е наред. Семейството ми и аз също се чувстваме като у дома си в града, така че съм доволен, че продължавам да бъда част от Вердер Бремен“, заяви Юнг пред клубния сайт.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558