Намери ни
To Top

Брендън Роджърс недоумява защо Забитцер не е получил червен картон

Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс не скри неодоволството си от някои съдийски решения в мача срещу Манчестър Юнайтед, загубен с 0:3. Основните претенции на “лисиците” са за ситуацията в края на първото полувреме, когато Марсел Забитцер влезе грубо в коляното на Вут Фаес, но не получи картон. Според Роджърс, австрийският халф е трябвало да бъде изгонен. 

“Това е червен картон – директен удар с крак в коляното.


Невероятно е как съдиите не го видяха и не го отчетоха като нарушение за червен картон. Не знам и защо ВАР не се намеси. Някои казват, че причината е, че ударът в коляното е дошъл след сигнал за вече отсъдено нарушение, но аз не вярвам”, заяви Роджърс. 

“Вижте дузпата за Арсенал срещу Манчестър Сити преди няколко дни. Еди Нкетия стреля към вратата и чак след това беше отсъдено нарушение за дузпа. В нашия случай дори играта да е била спряна, имаше удар с изпънат крак в коляното”, продължи мениджърът на Лестър. 

“Трябваше да играем срещу 10 човека. Невъзможно е да приема, че това не е червен картон”, каза още Роджърс.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол