Намери ни
To Top

Феновете на ЦСКА с нова атака към БФС

Феновете на ЦСКА ще атакуват БФС на предстоящата им пресконференция. Този път обаче сградата на централата няма да пострада, тъй като феновете са се подготвили с конкретни въпроси. Ето ги и тях:

1. Защо в Шотландия е възможно членството на ПФК Глазгоу Рейнджърс да бъде прехвърлено от старото фалирало дружество към новото дружество Sevco Scotland, а в България това не е възможно? Тук не се приемат обяснения за лошата УЕФА, защото УЕФА не е наказвала нито Рейнджърс, нито местната федерация за този трансфер.


Също така не важат и обяснения с нови правилници, защото казусът е от период, в който действа актуалния правилник за финансов феърплей и лицензиране.
В случая с Рейджърс уточняваме, че те започват от най-ниската ПРОФЕСИОНАЛНА група в Шотландия, а това се случва единствено и само, защото клубовете от Висшата лига гласуват против директното им участие там.

2. Как е възможно ПФК Нефтохимик 1962 това лято да се телепортира от Б ОФГ (Бургас) в Б ПФГ. Очевидно за БФС не е имало проблем с преструктурирането на ФК Бургас в ПФК Нефтохимик 1962!

3. Как би коментирало БФС казусът от юли 2015 с ФК „Ера-1“, която мутира във ФК Севлиево.

4. Как би коментирало БФС казусът с поредната мутация на Спартак Варна, който по решение на Зоналния съвет във Варна не стартира от Б ОФГ, а направо отива в А ОФГ. Защо не е възможно ФК ЦСКА по същия принцип да прескочи едно ниво и да стартира направо от В група, вместо от А ОФГ (В София-град няма Б ОФГ!)

5. Как ще коментира БФС подобния казус с Лудогорец през 2011 и как точно клубът от Разград е получил лиценз за професионален футбол?

6. Как ще коментира БФС случая с ПФК Берое. Припомняме, че там АД-тата бяха заменени на ПОЛУСЕЗОНА в „А“ Група!

7. Какво точно е казано на ръководството на ФК Чико (Бяга) във връзка с тяхното желание да се трансформират в Хебър Пазарджик?

Ощр от категория Тема на деня