Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot422464.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Айнтрахт удари вкъщи Вердер, Илия Груев с цял мач за гостите – Sportove
Намери ни
To Top

Айнтрахт удари вкъщи Вердер, Илия Груев с цял мач за гостите

Айнтрахт (Франкфурт) победи с 2:0 Вердер (Бремен) в мач от 21-вия кръг на Бундеслигата. “Франките” откриха  с автогол на Марко Фридъл още в 8-ата минута, а Рандал Коло Муани се разписа в 52-рата минута. Българският национал Илия Груев записа цял мач за Вердер.

Айнтрахт натисна от самото начало и логично поведе.


Филип Макс центрира от пряк свободен удар , Кристиян Якич насочи топката успоредно на вратата и Марко Фридъл засече топката в собствената си врата. Няколко минути по-късно Даичи Камада пропусна да удвои, след като напредна добре, но стреля встрани от вратата.

В 28-ата минута Ансгар Кнауф стреля с глава, но Иржи Павленка спаси без проблеми. След това темпото поспадна и в голяма част от първото полувреме нямаше кой знае какви положения. Все пак в последните секунди Йеспер Линдстрьом направи сериозен пропуск, след като стреля неточно.

В 52-арата минута Айнтрахт вкара втори гол. Филип Макс центрира към Рандал Коло Муани, който стреля с глава, Иржи Павленка спаси, но Ансгар Кнауф успя да реагира и да подаде на френския нападател, който с лекота чукна топката в мрежата за 10-тия си гол за сезона и 2:0 за домакините.

В 85-ата минута Айнтрахт пропусна да реализира трето попадение, като Джибрил Соу стреля опасно, но Павленка спаси. В края на мача пък гол на Никлас Фюлкруг бе отменено заради засада.

Така Айнтрахт записа четвърта поредна победа като домакин в Бундеслигата и продължава да е на 6-о място. Вердер пък вече има 4 загуби от последните си 5 гостувания и временно е на 10-а позиция в таблицата.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558