Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot422460.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Страхотен Везенков изстреля Олимпиакос на финал за Купата на Гърция – Sportove
Намери ни
To Top

Страхотен Везенков изстреля Олимпиакос на финал за Купата на Гърция

Българският национал Александър Везенков отново беше в главната роля при победата на Олимпиакос с 81:65 (22:19, 13:21, 29:10, 17:15) над Панатинайкос на полуфинала в турнира за Купата на Гърция. Българският национал попадна в стартовата петица за своя тим и за 32:13 минути на паркета завърши с 22 точки, 10 борби, 4 асистенции, 2 откраднати топки и коефициент на полезно действие 33. 

На финала Олимпиакос ще се изправи срещу Перистери, воден от легендата на “червено-белите” Василис Спанулис. Срещата е утре от 19:15 часа на о.


Крит. По-рано днес Перистери надделя със 77:65 на АЕК в първия полуфинален сблъсък.

Иначе победата въобще не дойде лесно за баскетболистите на Йоргос Барцокас, които до почивката не успяваха да намерят ритъма си и позволиха на съперника да диктува темпото в по-голяма част от времето. След паузата обаче нещата на паркета изглеждаха по съвсем друг начин. Символичните домакини се върнаха в играта и изцяло доминираха в залата в Ираклион, като не позволиха на вечния си съперник да стигне до обрат.

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558