Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot422444.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нюкасъл 0:0 Ливърпул – Sportove
Намери ни
To Top

Нюкасъл 0:0 Ливърпул

Нюкасъл посреща Ливърпул на „Сейнт Джеймсис Парк“ в един от най-интересните сблъсъци от 24-тия кръг на Премиър лийг. „Свраките“, които продължават да държат четвъртата позиция във временното класиране, записаха три поредни равенства в шампионата. Единствената загуба на отбора на Еди Хау във Висшата лига през този сезон пък дойде именно от Ливърпул на „Анфийлд“. Мърсисайдци са на цели девет точки от Нюкасъл, но с мач по-малко.


Това означава, че при успех днес те потенциално могат да стопят разликата до три пункта. Тимът на Юрген Клоп спечели в понеделник дербито с Евертън след един от най-силните си мачове от доста време насам и се надяват, че тенденцията към завръщане към формата от миналия сезон ще продължи.

Нюкасъл няма загуба в 12 поредни мача в Премиър лийг на своя стадион. Ливърпул пък спечели само две от предишните си 10 гостувания в първенството.

Еди Хау е направил само една промяна в сравнение с равенството с Борнемут. 20-годишният Елиът Андерсън започва за първи първи път като титуляр в Премиър лийг. Той заема мястото на Джо Уилок, който не е в групата заради контузия.

Юрген Клоп също е извършил една корекция от дербито с Евертън. Виржил ван Дайк се завръща в центъра на защитата след контузия. Нидерландецът заменя Жоел Матип. Тройката в атака остава Салах-Гакпо-Нунес, а Жота и Фирмино са на пейката.

Нюкасъл: Поуп, Трипиър, Шер, Ботлан, Бърн, Лонгстаф, Жоелинтон, Андерсън, Алмирон, Исак, Сен-Максимен

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Гомес, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Байчетич, Хендерсън, Салах, Нунес, Гакпо

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558