Намери ни
To Top

Кацаров: Винаги сме готови за победа, независимо с колко души сме на терена

Полузащитникът на Локомотив (София) Божидар Кацаров заяви след равенството със Септември (1:1), че отборът винаги се бори за победа, независимо с колко души е на терена. Припомняме, че „железничарите“ играха около 60 минути с 9 човека, след като Александър Любенов и Антонио Вутов бяха изгонени през първото полувреме.

„Винаги сме готови за победа, независимо с колко човека сме на терена. До последно играхме за победа, въпреки че беше доста трудно.




 Имаме самочувствие и мисля, че сме качествен отбор. 

Новият вратар се представя добре. Има конкуренция на тази позиция, няма значение кой ще пази. 

И двамата (б. а. Александър Любенов и Антонио Вутов) са опитни футболисти, но имаме доста играчи, които могат да заменят наказаните. Всеки се бори за мястото си и който влезе трябва да се докаже.



Публиката ни е уникална. Винаги ни подкрепят, дори когато падаме. Никога не са тръгвали срещу нас. Другия мач трябва да ги зарадваме с победа“, заяви халфът на Локо (София).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига