Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot422341.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лучано Спалети: Бяхме бързи и създавахме качествени положения – Sportove
Намери ни
To Top

Лучано Спалети: Бяхме бързи и създавахме качествени положения

След като Наполи победи Сасуоло с 2:0, отборът от южна Италия дръпна с 18 точки на върха в Серия А и вече изглежда недостижим. На пресконференцията след мача старши треньорът Лучано Спалети отчете, че е доволен зрелостта, до която са показали неговите играчи в срещата.

„Спечелихме последните няколко мача, в които не показахме високо качество. Тази вечер обаче като отбор във всички неща, почувствах, че превъзхождахме нашия противник.


Футболистите атакуваха много добре и имаха силата да отнемат топката. Бяхме единни в нещата, които правихме, бяхме бързи и създавахме качествени положения. Като цяло в момента изживяваме добър момент”, каза Спалети, цитиран от сайта football-italia.net.

Спалети отдели и няколко изречения за предстоящия сблъсък на Наполи с Айнтрахт (Франкфурт) от 1/8-финалите в Шампионската лига.

„Айнтрахт (Франкфурт) е силен отбор, много силен, който има много бързи играчи и се групира добре, след което атакува със скорост и с техника. Оттук нататък трябва да подходим към всеки следващ мач така, сякаш е решаващ”, каза още Спалети.

Първият мач между Айнтрахт (Франкфурт) и Наполи е на германска земя и ще започне на 21 февруари (вторник) от 22:00 българско време. Реваншът в Неапол пък е на 15 март (сряда).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558