Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot422023.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Арсенал 0:0 Манчестър Сити – Sportove
Намери ни
To Top

Арсенал 0:0 Манчестър Сити

Лидерът в Премиър лийг Арсенал и шампионът Манчестър Сити играят при резултат 0:0 на „Емиратс“ в отложен двубой от 12-ия кръг на наглийското първенство. Разликата между двата отбора е само три точки, което означава, че „гражданите“ могат да излязат на върха по голова разлика, ако спечелят днес. „Топчиите“ обаче са с мач по-малко от големия си конкурент.

Двата тима се срещнаха преди малко повече от две седмици в турнира за ФА Къп.


Тогава Сити спечели на „Етихад“ с 1:0.

Арсенал оглавява класирането от ноември, но записа две поредни срещи без победа в първенството и това даде шанс на шампионите да се доближат. „Артилеристите“ освен това нямат победа в последните 13 мача в Премиър лийг срещу Манчестър Сити, като загубиха предишните 10 от тях.

Микел Артета не може да разчита на контузения Томас Партей. Вместо него за първи път като титуляр за Арсенал започва новото попълнение Жоржиньо. Текехиро Томиясу е предпочетен отдясно на отбраната пред Бен Уайт. Леандро Тросар е на пейката за началото.

Голямата новина в състава на Манчестър Сити е, че голмайсторът на отбора Ерлинг Холанд, който получи лека контузия в бедрото в мача с Астън Вила, е готов да започне. Нейтън Аке се завръща за сметка на Аймерик Лапорт, който сяда на пейката. Пеп Гуардиола отново залага на схема с трима централни защитници.

Арсенал: Рамсдейл, Томиасу, Габриел, Салиба, Зинченко, Джака, Жоржиньо, Йодегор, Сака, Нкетия, Мартинели

Манчестър Сити: Едерсон, Уокър, Диаш, Родри, Аке, Гюндоган, Де Бройне, Силва, Марез, Холанд, Грийлиш

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558