Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot421977.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мартин Атанасов и Зираатбанк гостуват на Берлин РВ в единствения 1/8-финал на Шампионската лига – Sportove
Намери ни
To Top

Мартин Атанасов и Зираатбанк гостуват на Берлин РВ в единствения 1/8-финал на Шампионската лига

Плейофът за влизане в 1/4-финалите на Шампионската лига по волейбол за мъже, между Берлин Рисайклинг Волейс и Зираатбанк (Анкара) с Мартин Атанасов в състава, ще се реши в един мач.

Решението на CEV е съгласувано и с двата отбора и бе взето като следствие на катастрофалното земетресение в Турция и Сирия.

Двубоят между шампионите на Турция и Германия ще се играе днес, сряда (15 февруари) от 20:30 часа в емблематичната „Макс Шмелинг Хале“ и ще бъде излъчен на живо у нас по MAX SPORT 3. Реванш няма да има.


Дата за него в Турция (първоначално насрочен за 8 февруари), не може да бъде определена поради графика до началото на следващия кръг на Шампионската лига (четвъртфиналите започват в периода 7-9 март).

„Никой не може да направи нищо в тази трудна ситуация и намирането на справедливо спортно решение не беше лесно. В крайна сметка обаче успяхме да стигнем до споразумение по предложение на CEV“, обясни управляващият директор на Берлин Рисайклинг Кале Нируманд.

Припомняме ви, че миналия понеделник турското правителство отмени всички спортни събития в страната за неопределен период от време, поради което берлинчани, които вече бяха на път за Анкара, се върнаха.

Победителят от мача ще срещне клубния световен шампион Сър Сикома Монини (Перуджа) от Италия на 1/4-финалите.

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558