Намери ни
To Top

Ангелите на Меси! Прелест до полуда, но той избра една! Вижте жените в живота му (снимки)

Лионел Меси не тръби много за личния си живот, а има защо да го прави. Звездата на Барселона е излизал с най-красивите жени, които се разхождат на тази планета. Прави впечатление и че трикратният носител на „Златната топка“ си пада по един точно определен тип жени.

Първа от тях е Макарена Лемос

Makarena-2

Според слуховете лично бащата на красавицата направил така, че двамата да се харесат.


Меси, тогава на 19 и Макарена – 14 години, били от един квартал, а бащата търсел подходяща партия за дъщеря си. Връзката пропаднала, защото футболистът бил концентриран в кариерата си.

Makarena-1

Лусиана Салазар

Luciana-1

Приятели запознали играча и модела на Плейбой, наричан още „аржентинската Памела Андерсън“. Говори се, че освен Лео, през същото време палавата плеймейтка прекарала и куп известни тенисисти.

Luciana-2

Ана Вебер

Ana Veber-2

Слухове обвързаха играча на Барселона с полската кралица на красотата. тя напълно съответства на вкуса му.

Ana Veber-1

Клаудия Чиардоне

Klaudia-1

Аржентинският модел дължи славата си на победата в местния „Биг Брадър“ през 2007 г., както и на „Денсинг старс“. Тя го дебне през 2009 и 2010 г., като решава, че една гола фотосесия в спортното издание Oleще привлече вниманието на Меси, но удря на камък. По-късно Клаудия признава, че е просто е имала мечта да преспи с футболист и не е преследвала нападателя, защото по това време той е най-добрият в света.

Klaudia-2

Антонела Рокуцо

Antonela-4

Футболистът се жени за детската си любов. Те се познават от най-ранна възраст, а семействата им поддържат приятелски отношения.

Antonela-2

Антонела е скромна, но също има отношение към спорта. Тя завършва диетология и започва да работи във фитнес център. Двамата си пасват и заради невисокият ръст на дамата. Тя не е притеснена, че звездата ще се замеси в скандал, а Меси приема семейството си като „своя спасителен кръг“.

Antonela-3

Ощр от категория Акценти