Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Berbatov-wifekid.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Гърция възпяват Бербо, у нас жена му остана без книжка – Sportove
Намери ни
To Top

В Гърция възпяват Бербо, у нас жена му остана без книжка

Докато Бербоманията в Гърция върви с пълна сила, тук половинката на Димитър Бербатов – Елена Щилянова, остана без книжка, след като столичен патрул я спипал в нарушение близо до баровския й дом в квартал „Бояна“, твърди столичен всекидневник.

Тъмнокосата красавица реагирала изключително бурно на КАТ-аджиите с познатите рефрени: „Вие знаете ли коя съм?“ и „Ще съжалявате“, които обаче не помогнали.

От СДВР нито потвърдиха, нито отрекоха за случилото се. Със сигурност обаче, за да се стигне до отнемане на книжка, се касае или за превишена скорост с повече от 50 км/ч, или за повече от 0,5 промила алкохол в кръвта.


Третият вариант – загуба на всичките 39 точки от контролния талон, едва ли е валиден за Елена, тъй като тя твърде рядко се прибира в родината в последните години. Красавицата е за кратко сама у нас с децата, докато благоверният й намери дом за семейството в Солун, където ще играе за местния ПАОК.

Красавицата става поредният представител на фамилия Бербатови, който има проблеми с КАТ в последния месец. На 14 август по-малкият брат на голмайстора – Асен, беше пипнат от ченгета в Благоевград да бръмчи със семейния си „Сеат“, докато е с отнета книжка.

За нарушението Бербатов се отърва с пробация, макар че е стар познайник на полицията и на два пъти беше прибиран с наркотици за продажба. Несретното братче обаче продължава да минава между капките въпреки всичките си изцепки.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558