Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot421393.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Потър видя позитиви в равенството с Уест Хам – Sportove
Намери ни
To Top

Потър видя позитиви в равенството с Уест Хам

Мениджърът на Челси Греъм Потър видя позитиви при равенството 1:1 с Уест Хам. Това е трето поредно реми за лондончани в Премиър лийг, но наставникът смята, че тимът му е направил крачка в правилната посока.

„Смятам, че се виждат позитиви в представянето ни, особено през първото полувреме. Това бе крачка напред в сравнение с предишния ни мач, има от какво да сме доволни.


В момента сме в процес, в който определени играчи имат нужда да влязът в ритъм, да натрупат минути, затова ни е трудно да правим всичко, което искаме, но има и позитивни неща. В някои мачове е нужно малките детайли да бъдат в твоя полза, но в момента това не се случва. Това е част от живота и не можем да се оплакваме. Трябва да продължим да работим. Имаше някои хубави неща в атака от хора, които все още се адаптират към Премиър лийг. Имахме контрол над мача и смятам, че получихме евтин гол. Това вдигна публиката и направи нещата по-трудни, затова трябва да бъдем по-внимателни занапред. Вярвам, че ще играем по-добре, когато натрупаме повече опит“, смята Потър.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558