Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot420531.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бившият асистент на Биелса фаворит за Лийдс, легенда на Реал Мадрид отказа на йоркширци – Sportove
Намери ни
To Top

Бившият асистент на Биелса фаворит за Лийдс, легенда на Реал Мадрид отказа на йоркширци

Испанецът Карлос Корберан е фаворит за мениджърския пост в Лийдс, съобщата пресата в Англия тази сутрин. Йоркширци се разделиха вчера следобед с досегашния си наставник Джеси Марш и вече са в трескаво търсене на нов наставник. Корберан има опит на “Еланд Роуд”, след като бе помощник на Марсело Биелса и самостоятелно водеше втория отбор на “белите” през трите си години в тима. Корберан бе сред спряганите за възможен треньор и на Евертън преди няколко дни, но на “Гудисън Парк” предпочетоха да се доверят на Шон Дайч.


 

От Лийдс са се свързали и с легендата на Реал Мадрид – Раул, за да сондират неговото желание, но той е отказал на този етап. Другият спряган възможен вариант към този момент е наставника на Райо Валекано Андони Ираола, който се представя много добре начело на испанския тим, но негов минус е липсата на опит на Острова. На йоркширци предстоят два последователни сблъсъка с Манчестър Юнайтед, а поне в първия те ще бъдат водени от бившия асистент на Ралф Рангник – Крис Армас. 

Към момента Лийдс се бори за своето оцеляване в Премиър лийг, тъй като е само една позиция над чертата на опасната зона с едва 18 точки от 20 срещи.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558