Намери ни
To Top

Интер 0:0 Милан

Интер и Милан играят при резултат 0:0 в „Дерби дела Мадонина“.

Дербито започна с доминация на Интер. Още от началото „нерадзурите“ поеха контрола върху мача и започнаха да създават положения. Първата сериозна възможност се откри пред Лаутаро Мартинес.


Топката се озова в него на отлична позиция в наказателното поле, но изстрелът му бе отразен великолепно от Тарарушану. Малко по-късно отново аржентинецът бе близо до гол. Той засече центриране на Шкриняр. Топката обаче отиде покрай вратата.

Последва ситуация, в която Джеко падна в наказателното поле и поиска дузпа, но съдията бързо подмина ситуацията. След силните минути на Интер последва леко затишие, но „росонерите“ не успяваха да създадат нищо в предни позиции. Те основно се бранеха и рядко играеха с топката. Удар на Барела бе блокиран, а Татарушану се намеси след ъглов удар на Димарко, като топката отиваше в мрежата.

Стефано Пиоли отново е оставил Рафаел Леао на пейката, а Дивок Ориги ще помага на Оливие Жиру в атака. Той е променил схемаха и „росонерите“ ще играят във формация 3-5-2. Матео Габия е част от защитата, а Жуниор Месиас от халфовата линия. Милан е без контузените Бенасер, Томори, Менян, Ибрахимович и Флоренци.

ИНТЕР – МИЛАН 0:0

ИНТЕР: Онана, Шкриняр, Ачерби, Бастони, Дармиан, Димарко, Барела Чалханоолу, Мхитарян, Лаутаро Мартинес, Джеко
МИЛАН: Татарушану, Калулу, Кяер, Габия, Калабрия, Тео Ернандес, Месиас, Тонали, Крунич, Ориги, Жиру


„Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол