Намери ни
To Top

Лопетеги: Надскочихме себе си

Мениджърът на Уулвърхамптън – Юлен Лопетеги, сподели, че е доволен от победата на отбора си с 3:0 срещу Ливърпул в срещата между двата отбора от 22-ия кръг на Премиър лийг.

„Щастливи сме, разбира се. Имаме нужда от победи, за да постигнем целта си, а днес играхме с много добър отбор. Мисля, че през първото полувреме ги надиграхме, вкарахме два гола.


Понякога надиграваш противника, но не вкарваш, а през второто полувреме те бяха по-добри от нас”, коментира Лопетеги, цитиран от британската медия ВВС.

Лопетеги сподели още и, че преди всичко играчите му са били водени от мотивацията да се представят срещу съперник от класата на “мърсисайдци”.

“С такива отбори трябва да си много близо до съвършенството, а понякога дори това не е достатъчно. Опитваме се да се защитаваме добре, да бъдем агресивни и да работим добре в борбата за топката. Играхме много добре и се опитахме да достигнем нивото на Ливърпул. Надскочихме себе си, когато трябваше, играейки срещу един от най-добрите отбори“, каза още мениджърът на Уулвърхамптън.


„Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол