Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot418639.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Барселона представи каталунския си екип за този сезон – Sportove
Намери ни
To Top

Барселона представи каталунския си екип за този сезон

Отборът на Барселона спази традицията си от последните години за всеки сезон да представя специален екип, посветен на каталунската си принадлежност. Обикновено въпросният екип се използва в сблъсъците с мадридските съперници или в регионалните дербита.

Именно затова “блаугранас” ще дебютира с новия екип в събота при гостуването на каталунския Жирона. В същия ден баскетболният състав на Барселона също ще го облече точно срещу Баскет Жирона, а женският футболен отбор на клуба ще го направи срещу неделя в двубя с Тенерифе.


Четвъртият екип на “лос кулес” е предимно в цветовете на каталунското знаме senyera, като основният цвят е жълт, а на гърдите има четири хоризонтални червени ивици, докато клубната емблема е преместена в центъра над логото на основния спонсор.

Видеоклипът, с който беше представен екипът, беше заснет на фона на емблематичната за архитектурата на града La Pedrera – Casa Mila с участието на футболистите на тима Сержи Роберто, Педри и Ансу Фати.

Бъди част от „Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558