Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Borislav-Conev.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Борислав Цонев изненада всички в Левски – Sportove
Намери ни
To Top

Борислав Цонев изненада всички в Левски

Юношата на Левски Борислав Цонев втрещи всички треньори и шефове на „Герена“. Младият футболист не е направил нито един спринт по време на резила с Пирин (Благоевград) в София,. Това е отчела модерната компютърна система, с която разполагат на „Герена“ съобщава „Меридиан мач“.

Левски едва удържа нулевото равенство с новака в елита, след като Маркиньос изпусна дузпа в края за „орлетата“.


Боби Цонев, който влезе с цел да изостри играта на „сините“, е ужасил треньорите с факта, че почти не се е затичал по време на мача. Той влезе в 68-ата минута, а до края не е направил нито един спрент, а се е предвижвал по терена в кросово темпо.

Всичко това е изкарало извън нерви Георги Иванов и Стойчо Стоев, които са дръпнали здраво конско на младока. Той впечатли в първите мачове за сезона, когато дори си спечели титулярно място. В последно време, подобно на другите младоци като Божидар Краев и Мики Орачев, и Цонев е свалил много нивото, което ще му изяде мястото в състава за сметка на испанския плеймейкър Мигел Бедоя.

Юношите в Левски пък често са повод за оправдания. „Сините“ треньори ту се хвалят, че налагат младоци, ту се оправдават с тях при загубите.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558