Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot417103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Над 20 хиляди ще гледат тренировка на ПСЖ в Доха – Sportove
Намери ни
To Top

Над 20 хиляди ще гледат тренировка на ПСЖ в Доха

Пари Сен Жермен днес ще проведе тренировка в Доха, на която се очакват над 20 000 зрители. Отборът е в Катар, а утре ще пътува за Рияд, където ще изиграе контрола срещу сборен отбор на Ал Насър и Ал Хилал, на който капитан ще бъде Кристиано Роналдо.

Днешната тренировка на тима започва в 18,20 часа българско време и ще бъде предавана на живо в сайта на ПСЖ. Тя ще се проведе на “Халифа Стейдиъм”.


Билети за заниманието се продават от неделя на цена от около 5 евро. Всички пуснати първоначално 15 000 билета бяха бързо продадени. Организаторите ще освободят още места и ще пуснат нови билети, като е възможно зрителите да са достигнат до 27 000.

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Келаифи се присъедини към отбора в хотела му в Доха и ще бъде с тима за престоя му в Саудитска Арабия. Според “Екип” клубът ще получи 10 милиона евро за контролата в Рияд. Това е една от причините всички звезди да са на линия.

Бъди част от „Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558