Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/nacionalite211.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Страхотна новина! Надеждите ни за чудо стават все по-големи! Мечтите на България оживяха – Sportove
Намери ни
To Top

Страхотна новина! Надеждите ни за чудо стават все по-големи! Мечтите на България оживяха

Националният отбор на България не е обречен на провал в евроквалификацията срещу Италия утре. Селекционерът на адзрите Антонио Конте обмисля да остави резерва звездата в полузащитата Андреа Пирло в европейската квалификация срещу България в неделя в Палермо.

Конте не е доволен от представянето на „Скуадрата“ в средата на терена при трудната домакинска победа над Малта с 1:0 в четвъртък в мача от седмия кръг на кампанията в група Н.

Домакините стигнаха до успеха на „Артемио Франки“ с гол на Грациано Пеле в 69-ата минута, при който останаха съмнения за игра с ръка на нападателя на домакините.


Специалистът предвижда да смени схемата на игра от 4-3-3 на 3-5-2, като титулярите от двубоя срещу малтийците Пирло, Марко Верати и получилия контузия Андреа Бертолачи да бъдат заменени от Марко Пароло, Роберто Сориано и Алесандро Флоренци, а халфовата линия да бъде попълнена с Даниеле Де Роси и Матео Дармиан.

В нападение Конте също предвижда промяна с включването на Симоне Дзадза на мястото на Едер, който да партнира на тарана Грациано Пеле. Защитната тройка пред Джанлуиджи Буфон се очаква да бъде Андреа Бардзали, Леонардо Бонучи и Джорджо Киелини.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558