Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/09/Dimitar-Penev.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Край! Чичо Пенчо е великан! Вижте как насоли Димитър Бербатов – Sportove
Намери ни
To Top

Край! Чичо Пенчо е великан! Вижте как насоли Димитър Бербатов

Футболната легенда Димитър Пенев си остава ненадминат и за пореден път демонстрира, че е голяч. На прицела му попадна Димитър Бербатов, който премина в гръцкия ПАОК. На треньор №1 на ХХ век този трансфер не му допадна и със самочувствие насоли играча, който тръгна към големия футбол именно под  зоркия му поглед и когото някога наричаше „Барбуков“.
„Всички знаем, че е към края на своята кариера.

Дай Боже, още 5 години да играе. Търсеха го от Германия, Италия, но желанието му беше да остане в английското първенство. Той все пак не е собственик на Манчестър, на Юнайтед, на Ливърпул… и не стана. Защо Бербатов не играе в ЦСКА? И сега в тима играят деца на 15-16 години, както и когато той беше тук. Същевременно и нашите фенове ще му простят. Знаете преди години за отношението към него, особено когато пропусна на „Герена“ едно 100-процентово положение и не остави много приятни впечатления. Защо не дойде?“, попита Пенев.
Стратега говори и за случващото се в ЦСКА и призна, че все още няма яснота около бъдещето на клуба. Очакват се и още наказания за отбора, като може да бъдат отнети и точки от класирането. „Гриша Ганчев все още има трудности, защото не е заварил чист материал“, заяви Пенев.
Бившият треньор на националния отбор коментира и проблемите с базите в родния спорт.
„В България не се строят стадиони. Само в Раград, къде другаде. Залата в Пловдив? Тя е напудрена, не е нова. Сега всички стадиони по селата са в тръни, има и някое друго магаренце“, заяви Пенев.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558